GR13 "Road to Calvary" - Minimal Studio

GR13 "Road to Calvary"
Mime the existing.
The first challenge is to redirect the labyrinthine structure of the housing. The diaphanous, the optimization and maximum utilization of the interior volume of the house have been sought, connecting it with the exterior.
Existing materials have been reused, affected by the passage and inclement weather, imperfect, but with something to tell, merging them with current elements.

The stone, the corten steel and the existing affected wood, connect, integrate, as if they had always coexisted.
The interior inevitably connects with the outside, creating various environments caused by different natural unevennesses. Stone recesses allow us to appreciate the spectacular perimeter panorama of the building.

Designed by: J. David M. Jofre
Copyright: Art Sanchez Photography
The interior inevitably connects with the outside, creating various environments caused by different natural unevennesses. Stone recesses allow us to appreciate the spectacular perimeter panorama of the building.

Designed by: J. David M. Jofre
Copyright: Art Sanchez Photography